Press "Enter" to skip to content

How troubleshoot every computer and browser on home network cannot reach one website but can get to all others? [on hold]

        I'm trying to access httsp://cwops.org/. It resolved and displayed nicely for a while then suddenly times out on every connection attempt. It times out on my Macbook using Chrome, Safari, and Firefox. It times out on my iPad running Chrome. It times out on my Windows 7 computer running Chrome and Firefox. My Linux computer times out. I can do an nslookup and get the ip address. All pings to that address time out. 
I've run a traceroute with the following result:
ROLANDs-MacBook-Pro:piPictures rksmith$ 
ROLANDs-MacBook-Pro:piPictures rksmith$ nslookup cwops.org
Server:     2001:558:feed::1
Address:    2001:558:feed::1#53

Non-authoritative answer:
Name:   cwops.org
Address: 50.28.8.76
ROLANDs-MacBook-Pro:piPictures rksmith$ traceroute 50.28.8.76 traceroute to 50.28.8.76 (50.28.8.76), 64 hops max, 52 byte packets 1 10.0.0.1 (10.0.0.1) 5.286 ms 3.849 ms 3.789 ms 2 96.120.96.89 (96.120.96.89) 12.286 ms 11.931 ms 11.773 ms 3 96.110.233.1 (96.110.233.1) 11.512 ms 12.120 ms 11.611 ms 4 be-2-ar01.sandy.ut.utah.comcast.net (69.139.247.61) 13.229 ms 14.364 ms 13.339 ms 5 be-33660-cr02.sunnyvale.ca.ibone.comcast.net (68.86.90.145) 31.159 ms 29.441 ms 29.511 ms 6 be-11020-cr01.champa.co.ibone.comcast.net (68.86.84.10) 38.760 ms 38.158 ms 38.989 ms 7 be-12021-cr02.1601milehigh.co.ibone.comcast.net (68.86.84.226) 39.630 ms 40.154 ms 39.237 ms 8 be-10521-cr02.350ecermak.il.ibone.comcast.net (68.86.85.169) 62.692 ms 63.008 ms 61.781 ms 9 be-10577-pe03.350ecermak.il.ibone.comcast.net (68.86.86.2) 60.439 ms 61.786 ms 61.235 ms 10 as32244-pe03.350ecermak.il.ibone.comcast.net (50.242.150.130) 60.705 ms 62.979 ms 62.408 ms 11 lw-dc3-core1-eth2-19.rtr.liquidweb.com (209.59.157.244) 68.760 ms 67.730 ms lw-dc3-core2.rtr.liquidweb.com (209.59.157.50) 69.052 ms 12 lw-dc3-dist10-po5.rtr.liquidweb.com (69.167.128.165) 72.594 ms lw-dc3-dist9-po6.rtr.liquidweb.com (69.167.128.163) 68.195 ms lw-dc3-dist10-po5.rtr.liquidweb.com (69.167.128.165) 68.941 ms 13 * * * 14 * * * 15 * * * 16 * * * 17 * * * 18 * * * 19 * * * 20 * * * 21 * * * And it just keeps going. How do I troubleshoot this kind of a problem? Thanks! Roland Smith ... networking neophyte

Be First to Comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: